Vi er i Danmark på vej tilbage og ikke frem…

Så er vi i Danmark, kommet tættere på Hitlers ideologier om en “ren” befolkning.
Undertrykkende eller ej? Det, regeringen har vedtaget, er ligeså undertrykkende som hvis en anden tvinger en på med nogle klæder. Det I gør er det samme. Over halvdelen af kvinder vælger selv at tage burka eller niqap på, at i så tvinger nogle af med en beklædning som de selv har valgt, at tage på, er præcis det samme! Burkaforbudet er et klart tegn på, at religionsfrihed ikke findes i Danmark. Vi plaprer så meget om, at vi i Danmark er et land med en befolkning med fri vilje, religionsfrihed og ytringsfrihed. Hvor blev det af? I 2012 blev Tibet demonstranter fjernet af politiet, fordi at det forstyrede den kinesiske præsident. Hvad skete der med ytringsfriheden vi er så stolte over? Der er mange flere situationer, hvor Danmark er sindsygt dobbeltmoralske! Se jer omkring, er det her det Danmark, vi alle var så stolte over engang? Dansk Folkeparti mener at folk bliver undertrykt af niqap og burkaer men, det de gør, er det samme som, at hvis en ekstremist siger at, en kvinde ikke må have en kort nederdel på.
Brug dog tiden på at tale om relevante politiske emner, som at vi snart løber tør for olie, og at vi ikke er op til dato på EU’s natur program! Ikke på alt muligt irrelevant som at, have et forbud på et religiøst klæde! Som faktisk kun rammer måske 16-20 kvinder i Danmark.
Medierne er ligeså meget med på dette som politikerne er. De gør det nemlig ikke nemmere for os muslimer som gerne vil vise verden vores gode side. Ligesom Ali Banat. En multimillionær som opgav begge sine firmaer, og startede en velgørenhedsorganisation og prøvede at give tilbage til verden før han døde af Kræft.
Jeg er sku flov over at kalde mig selv Dansker…
#Dobbeltmoralske #HvadErVerdenBlevetTil? #UndertrykkelsePåHøjPlan! #RipAliBanat #HvorErDenMuslimskeVerden?

Straffelovens Paragraf

”§ 134 c. Den, som på offentligt sted bærer en beklædningsgenstand, der skjuler vedkommendes ansigt, straffes med bøde. Stk. 2. Det i stk. 1 nævnte forbud gælder ikke for tildækning af ansigtet, der tjener et anerkendelsesværdigt formål.”

Er det ikke et “anerkendelsværdigt formål” at være tro mod sin religion?

 

Straffen er:

Første gang du bliver stoppet skal man betale 1000kr i bøde

Fjerde gang du bliver stoppet skal man betale op til 10.000kr i bøde

Efterfølgene skal man i fængsel i op til 3 måneder

Der er lukket for kommentarer.