Toilet papir ud fra vægen!

Ahmads Klumme om toiletpapirets retning

 

Toilet papir ud fra væggen!

Noget der kan irritere mig ufattelig meget er når jeg ser toiletpapir som er mod væggen, altså hvad fanden?! Når jeg er hjemme hos nogle af mine venner eller familiemedlemmer og ser at deres toiletpapir er vendt mod vægen så sidder jeg bare der på tønden, med bare røv og sidder og mumler om at fanden må tage dem og at de ikke skal se den mindste glans af Paradiset. Det ender for det meste med at jeg til sidst tænker prøv at høre her Ahmad, det er bare toiletpapir. Men alligevel så stiger min vrede når jeg så vende tilbage til toilettet da jeg er på WC’et cirka 39 gange om dagen, og ser at der er en eller anden inkompetent og retarderet møgso, som har vendt det mod vægen igen, selvom at jeg lige havde vendt den ud fra væggen. På et tidspunkt så jeg en reklame om toiletpair fra Bambi (Et toiletpapirs mærke jeg elskede) som havde toiletpapiret vendt mod vægen. Lige siden har jeg boykottet alt toiletpapir fra Bambi i vores hustand, for hvis Bambi, et helt firma der specialisere sig i toiletpapir, ikke selv ved hvilken vej noget toiletpapir skal vendes, så gider jeg ikke at investere i sådan et usselt firma.

 

Nogle gange i skolen har jeg set at nogle af mine ”klassekammerater” som støtter at toiletpapiret skal vendes mod vægen, dem har jeg lige fra den dag mistet respekt for og har nul tolerance for deres væremåde. Men jeg tror over halvdelen af de som er for, for toiletpapir mod væggen bare gør det for at irritere os normale mennesker som er for, for at toiletpapiret skal vendes ud fra væggen. Men alligevel! Det her er altså vigtigt for mig! Jeg får stress af at jeg sidder på WC og ikke kan få fat på toiletpapiret pga. en eller anden retarderet spadser ikke kan vende toiletpapiret ordenligt. Jeg syntes at jeg har hundrede procent ret til at blande mig i den her sag fordi jeg har stor erfaring med toilettet fordi jeg som sagt er der mindst 20 gange om dagen, så derfor mener jeg, at jeg har en pointe når jeg siger at de som ikke vender toiletpapiret ordenligt er retarderede.

 

Engang var jeg hjemme hos min mormor, som er ligeglad med toiletpapirets retning. Den ene dag er det mod væggen og den anden er det ud fra væggen. Jeg fik nok af den mangel for respekt til toiletpapirets retning og valgte at konfrontere min mormor ved at sige ”Hey mormor, vil du ikke være sød og vende toiletpapiret ud fra vægen og ikke mod væggen?” Og hun svarede bare ”jo selvfølgelig” og sådan som jeg troede at jeg havde konverterede mim mormors hustand til ”ud fra vægen toiletpapir typer” tog jeg fejl. Min morbror syntes så at det er sjovt at irritere mig, og da han fandt ud af at jeg ikke kunne lide at toiletpapiret er vendt mod vægen, så er han jo sådan en ”god morbror” og vælger at vende dem om og tagge mig i toiletpapirs relaterede memes på Facebook indtil at jeg blokerede ham.

 

I min familie er vi alle vant til at toiletpapiret er vendt ud fra væggen, og når en gæst kommer på besøg og vender det om så konfronterer jeg deres børn med at sige ”Yo, hvorfor fanden skal din far, mor, søster eller bror vende mit satans toiletpapir! Det er mit og det vender rigtigt!” Så diger de bare undskyld på vegne af deres familiemedlem og så stopper de med at vende MIT toiletpapir den forkerte vej. Når der så kommer anden gæst på besøg og jeg oplever den samme toiletpapirs mening så skal jeg også lige rette dem ind. Men det må jeg ikke mere for min Mor og Far, de mener at det er uhøfligt at jeg skræmmer gæsternes børn bare fordi noget toiletpapir.

 

Men nu til ” real talk” vær sød ikke at vende jeres toiletpapir mod væggen ellers SÅ KOMMER JEG OG BOMBARDERE JERES BADEVÆRELSE OG STJÆLER JERES RESTERENDE TOILETPAPIR! Med mindre du er min dansklære Pia, for så er det helt fint hvis du vender dem forkert